Våra ekipage

Kunskap-och-gedigen-erfarenhet-hemsida

Mona Ghalayini

VD & Hundförare

stockholm, Västmanland, Örebro & Värmland 

Andreas2

Andreas Johansson

Hundförare

Gotland

Sandra-ny

Sandra Isaksson

Hundförare

Jönköping

Pia_7365_2

Pia Lindström

Hundförare

Gävleborg & Dalarna

84193618_493905854642406_58894983859535872_o

Malin Johansson

Hundförare

Östergötland & Södermanland

Matilda2

Matilda Lycktman

Hundförare

Uppsala

Elin

Elin Johnsson

Hundförare

Västra Götaland

quality-detection-dogs-logo-header

Vakant

Hundförare

Skåne & Blekinge

quality-detection-dogs-logo-header

Vakant

Hundförare

Västerbotten & Norrbotten

Varför välja oss?

Med över 2 000 utförda sökuppdrag och över 30 000 enskilda sökta utrymmen, så har QDD Sveriges mest erfarna vägglushundförare. Vi anser att en gedigen kunskap kring vägglusens biologi, doftbilder, saneringsmetoder och hunddressyr är avgörande för att en hundförare ska kunna upprätthålla en välfungerande tjänstehund.

Vårt koncept ”show me the bugs” där vi verifierar våra fynd är något som är en självklarhet för oss men också något som skiljer oss från våra konkurrenter och som vi anser att alla seriösa hundteam bör jobba med. I dagsläget är det dock enbart vi som vågar sticka ut hakan med detta koncept. Något vi är stolta över!

Vi ser även till att våra kunder kan luta sig tillbaka och lita på att vi gör vårt jobb. QDD tar hand om allt från aviseringar, information till gäster/boende, protokollföring och slutrapportering. Vi sköter rubbet!

När jobbet är slutfört och kunden fått en slutgiltig lägesrapport så är det extremt enkelt för kunden att lämna rapporten till lämpligt saneringsbolag. Vi är väl insatta i vilket typ av information saneringsbolagen är i behov av för att kunna påbörja sitt arbete så snart som möjligt.

Varför-välja-oss-om-oss