Våra ekipage

Kunskap-och-gedigen-erfarenhet-hemsida

Mona Ghalayini

VD/ Dressyransvarig/ Hundförare

Rikstäckande

mathilda-hundförare-om-oss

Mathilda Lindholm

Hundförare

Mälardalen, Örebro/Värmland & Gävle/Dalarna

Sandra-ny

Sandra Isaksson

Hundförare

Väst, Öst & Småland/Blekinge

Varför välja oss?

Med över 2 000 utförda sökuppdrag och över 30 000 enskilda sökta utrymmen, så har QDD Sveriges mest erfarna vägglushundförare. Vi anser att en gedigen kunskap kring vägglusens biologi, doftbilder, saneringsmetoder och hunddressyr är avgörande för att en hundförare ska kunna upprätthålla en välfungerande tjänstehund.

Vårt koncept ”show me the bugs” där vi verifierar våra fynd är något som är en självklarhet för oss men också något som skiljer oss från våra konkurrenter och som vi anser att alla seriösa hundteam bör jobba med. I dagsläget är det dock enbart vi som vågar sticka ut hakan med detta koncept. Något vi är stolta över!

Vi ser även till att våra kunder kan luta sig tillbaka och lita på att vi gör vårt jobb. QDD tar hand om allt från aviseringar, information till gäster/boende, protokollföring och slutrapportering. Vi sköter rubbet!

När jobbet är slutfört och kunden fått en slutgiltig lägesrapport så är det extremt enkelt för kunden att lämna rapporten till lämpligt saneringsbolag. Vi är väl insatta i vilket typ av information saneringsbolagen är i behov av för att kunna påbörja sitt arbete så snart som möjligt.

Varför-välja-oss-om-oss